Data de sortida

18 octubre 2024

Durada:

15 dies

Tipus de viatge:

Viatge agència amiga

DESCRIPCIÓ

Viatge de nord a sud d’un dels països més llargs del món. Des de la Capital, Buenos Aires, fins a Ushuaia, al sud, passant per la immensa Patagònia. Acabant en un dels espectacles més impactants del món, les Cascades d’Iguazú.

ITINERARI

Sortida del Museu de Badalona i trobada amb tot el grup a l’aeroport de Barcelona. Vol directe a Buenos Aires. Arribada i trasllat a l’hotel. Dinar i posteriorment començarem la primera part de la visita a la ciutat per conèixer els llocs més representatius de la seva història: la Plaza de Mayo, el Cabildo, la Casa Rosada, avui seu del govern executiu. Continuarem pel sector més antic de la ciutat, el barri de San Telmo, on podrem veure els “conventillos”. Coneixerem els orígens de la música i el ball nacional: el Tango, als barris baixos de San Telmo i La Boca.

Esmorzar i sortida per continuar coneixent la ciutat. Visitant: Puerto Madero, segon port de la ciutat, avui convertit en el barri més potent i car de la ciutat. Continuarem per la Plaza San Martín observant la Torre monumental i el Monument als caiguts a Malvinas, seguint fins al barri de La Recoleta. Visita al distingit cementiri Monumental de gran valor arquitectònic i on, entre altres personalitats, es troba la tomba d’Evita Perón. Dinar. Continuació pel barri de Palermo, on coneixerem el Parc Tres de Febrero, el gran pulmó verd de la ciutat. A la nit, tindrem un sopar amb espectacle de Tango. Tornada a l’hotel. Allotjament.

Esmorzar a l’hotel. Check out i temps per a la visita al Teatre Colón, trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol cap a Trelew. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar en un restaurant local. Tornada a l’hotel. Allotjament.

Esmorzar a l’hotel. Després, inici de l’excursió a la Reserva El Pedral, situada a Punta Ninfas, on una creixent colònia de simpàtics pingüins de Magallanes s’instaŀla a les seves costes. Una caminada guiada entre els seus nius ens permetrà conèixer millor a aquests curiosos animals. A més, visitarem el far de Punta Ninfas, valuós referent pels navegants que ingressen al Golf Nou. Posteriorment, dinar a la casa de l’estança patagònica, construïda a principis del segle XX. A la tarda, trasllat de retorn a l’hotel. Sopar en un restaurant local, Malón. Tornada a l’hotel. Allotjament.

Esmorzar a l’hotel. Excursió a la Península Valdés. De bon matí, sortirem de l’hotel cap a Puerto Pirámide, on embarcarem en una zòdia per realitzar l’observació de la Balena Franca Austral, una experiència realment impactant. Dinar en un restaurant local. Després, continuem cap a Caleta Valdés, accident costaner de gran importància per les seves característiques geogràfiques i la quantitat de lleons marins, elefants marins i aus marines. Al finalitzar la tarda, tornada a l’hotel. Sopar en un restaurant local, Malón. Allotjament.

Esmorzar a l’hotel i trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol directe a El Calafate. Recepció i trasllat a l’hotel. Dinar i allotjament a l’hotel. El Calafate, un lloc ideal on poder descansar i gaudir del paisatge al peu del Cerro Calafate, respirant el més pur aire patagònic. Veurem una demostració d’arreig d’ovelles amb gossos i visita a l’Antic Galliner de Tisores, corrals i bany d’ovelles. Sopar al restaurant “El Quincho” i espectacle folklòric d’artistes locals, recorregut per les danses típiques del país. Tornada a l’hotel i allotjament.

Esmorzar a l’hotel. Excursió a les passareŀles del Glaciar Perito Moreno, incloent la navegació “Safari Nàutic”. El Perito Moreno s’estén sobre les aigües del Llac Argentino i té una paret de 5 quilòmetres d’ample i 70 metres d’altura sobre el nivell de l’aigua, amb colors que varien del blanc immaculat al turquesa. Un espectacle imperdible! Dinar en un restaurant local del parc. La tarda continua amb el “SAFARI NÀUTIC”, una navegació pel braç Rico del Llac Argentino que ofereix la possibilitat de “viure” el glaciar més de prop. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’hotel. Excursió de navegació “Tot Glaceres” pel Llac Argentino. El Camp de Gel Patagònic és, després de l’Antàrtida, el mantell de gel més gran del planeta. El Parc Nacional Los Glaciares és un magnífic escenari de boscos, llacs, muntanyes, gel i estepa, amb més de 200 glaceres. Desembarcament amb vistes al Glaciar, passejada i temps per fer el nostre pícnic, en un entorn únic. Tornada al port, desembarcament i trasllat a l’hotel de El Calafate. Sopar en restaurant. Allotjament.

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport i sortida en el vol cap a Ushuaia. Arribada i a continuació, inici de l’Excursió Lagos Off Road en 4×4. Ens aventurarem en un Safari en vehicles 4×4 amb dinar inclòs. La travessa ens permetrà veure llocs recòndits de l’illa de Tierra del Fuego. A partir d’aquí, els vehicles començaran a transitar camins d’accés difícil (offroad) oferint-nos vistes d’una bellesa incomparable. En aquest entorn meravellós, gaudirem d’un asat al millor estil argentí. Tornada a la ciutat a la tarda. Check-in a l’hotel. Sopar a l’hotel i allotjament.

Esmorzar a l’hotel. Inici de l’excursió al Parc Nacional Tierra del Fuego. El primer punt a visitar, ja dins del Parc Nacional, és el mirador Lapataia, des d’on es realitza un petit passeig per recórrer els darrers quilòmetres de la Ruta Nacional Nº 3 i arribar a la Badia Ensenada on es troba l’estafeta postal més austral. Tornada a la ciutat. Dinar en un restaurant local. A continuació, navegació pel Canal de Beagle cap a l’Illa dels Llops i el Far Les Eclaireurs (conegut com el Far del Fi del Món). Al llarg del recorregut, el guia no només fa referència a les característiques de cadascuna de les espècies avistades i de la geografia del lloc, sinó que també explica la importància històrica d’aquest pas marítim en l’aparició de la ciutat. Tornada a la ciutat i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’hotel. Check-out i trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol cap a Puerto Iguazú (amb connexió a Buenos Aires). Arribada, recepció i trasllat a l’hotel. Sopar a l’hotel i allotjament.

Esmorzar a l’hotel. Al matí, inici de l’excursió a les Catarates del costat argentí, situades dins del Parc Nacional Iguazú. Agafarem el “tren de la selva”, un tren ecològic que s’enfonsa a la selva misionera, fins a l’estació “Garganta del Diablo”, on comença el recorregut de la passareŀla cap a un dels paisatges més impactants d’Argentina. El recorregut continua per l’estació següent “Cataratas”, on es pot realitzar el Passeig Superior amb una distància de 500 metres. Dinar al restaurant dins del parc. Temps lliure per passejar per aquest magnífic entorn. Al finalitzar, tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Esmorzar. Check-out i a continuació anirem al Parc Nacional d’Iguazú (Brasil). Realitzarem el recorregut pel circuit de passareŀles de 950 metres de llarg sobre les barranques del Riu Iguazú, que ens ofereix la millor vista panoràmica de tots els salts. El recorregut té el seu punt culminant en arribar al mirador de La Garganta del Diablo, on el soroll de la caiguda de l’aigua estremeix al visitant. Dinar al restaurant del parc. En acabar, trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol a Buenos Aires. Arribada, recepció i trasllat a l’hotel. Sopar en un restaurant proper a l’hotel. Allotjament.

Esmorzar, check-out. En l’hora oportuna, trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol internacional. Nit a bord.

Arribada a l’aeroport de Barcelona i posterior trasllat a Badalona.

PREUS

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE:

 • 6.950€
 • Taxes: 450€
 • Suplement hab. Ind.: 1.250€

EL PREU INCLOU:

 • Vols amb escala a Oslo: Bcn – Alta i Evenes – Bcn
 • Transport i guia per per a tot el recorregut
 • 11 nits d’allotjament: a rorbur (Cabanya) tradicional i hotels 5*,4* i 3* sup
 • Règim d’allotjament i esmorzar + 7 sopars a l’hotel + 7 dinars en ruta. Snaks en excursions.

ACTIVITATS INCLOSES:

 • Navegació pel Canó d’Alta
 • Safari per veure balenes amb vaixell + museu.
 • Safari de puffins amb llanxa
 • Mirador de Fjellheisen en telefèric (Tromso)
 • Museu Viking
 • Navegació en llanxa pel Fiord del Troll i àguiles pescadores

MÉS INFORMACIÓ

VOLS PREVISTOS

 • BARCELONA – ALTA 05 JUNY
 • EVENES – BARCELONA 16 JUNY

IMPORTANT

 • En el moment de fer la reserva caldrà donar una paga i senyal de 300€ per persona.
 • El pagament de la resta s’haurà de fer 30 dies abans de la sortida
 • Viatge acompanyat des de Badalona amb un màxim de 25 persones.

PROPINES

Les propines són un costum establert al sector del turisme, sempre voluntari. Nosaltres aconsellem preveure 50€ per persona a repartir entre els guies. Per altres serveis consultar.

Condicions d’anul·lació sobre el preu publicat segons l’anticipació amb què es produeixi la cancel·lació

 • Entre 31 i 45 dies abans de la sortida 25%.
 • Entre 21 i 30 dies abans de la sortida 50%.
 • 100% en els darrers 20 dies abans de la sortida.
 • Les conseqüències de cancel·lació en cas d’exigències econòmiques en determinats proveïdors es repercutiran sobre el client en qualsevol cas
 • Viatge agència amiga

  21 novembre 2024

  EGIPTE. EL NOU MUSEU DEL CAIRE

 • Viatge agència amiga

  Últimes 10 places

  6 agost 2024

  TURQUIA, AVENTURA A LA CAPADÒCIA