CONOCE EL EQUIP DE RODA EL MÓN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam rutrum elementum consectetur. Nulla pharetra tristique urna ut suscipit.

Olga Domínguez

Vendes i viatges d’empresa

Després de 25 anys de treballar en el món de les agències de viatges he de reconèixer que no ho canviaria per res més. Durant aquest temps he après més del que hagués pogut imaginar: he recorregut món i he conegut gent que han esdevingut més que clients. El tracte directe i proper amb els clients és un dels nostres punts forts. La gent a Roda el Món se sent com a casa.

Mercè Segundo

Vendes i Viatges Acompanyats

El meu afany per descobrir món, conèixer altres costums i cultures, en el sentit d’entendre-les i respectar-les, va ser un dels principals motius que em va fer decidir a estudiar turisme. Els meus 30 anys treballant en una agència de viatges m’han permès portar-ho a la pràctica i a la vegada, gaudir del tracte diari amb els clients, alguns dels quals han acabat esdevenint amics.

Ari Coll

Nadiu Viatges, Turisme Sostenible

Segurament la meva passió per viatjar i conèixer nous indrets, cultures i paisatges ve dels meus avis, ja que ells van recórrer més de mig món, sempre buscant nous paratges per explorar. També sóc una apassionada de la naturalesa i de tot allò que aquesta ens pot aportar; m’encanta perdre’m per la muntanya i connectar amb l’entorn. És per això que he estudiat un Postgrau en Ecoturisme i Guia de Natura. Vull donar a conèixer que hi ha altres maneres de viatjar que afavoreixen la zona que es visita i, sobretot, beneficien les comunitats locals.

Jaume Ventura

Assessor tècnic de viatges i grups

El 1975 vaig triar aquesta professió després d’obtenir la Diplomatura de Turisme, sense adonar-me del que significaria en la meva vida. No només m’ha permès desenvolupar-me com a emprenedor dirigint una gran empresa durant més de 34 anys, sinó que he pogut conèixer els cinc continents i més de 117 països. El que va començar sent un treball, s’ha convertit en la meva passió, compartida amb la Conxi des del principi. Ara sense tanta responsabilitat, però amb la mateixa passió, aportem la nostra experiència i il·lusió en aquest gran projecte d’en Franc que és Roda el Món.

Franc Famadas

Director general

Al llarg dels anys he tingut la sort (o potser ho he buscat) de poder-me dedicar professionalment a algunes de les meves més grans passions, la comunicació i el bàsquet durant més de 25 anys i ara des de fa un temps als viatges. Fa uns anys que vaig començar el projecte Nadiu Viatges col·laborant estretament amb Viatges Giramon, i al tancar aquesta agència he decidit juntament amb part de l’equip amb qui ja col·laboràvem, començar el projecte de Roda el Món.

Ferran Famadas

Vendes i màrqueting

Soc de família viatgera. Des de ben petit ja em van inculcar el gust per conèixer llocs i cultures diferents. La curiositat sempre m’ha portat a intentar viure allò que he vist per les xarxes o del que n’he sentit a parlar. Per això, després de fer un grau d’activitats físiques a l’aire lliure em vaig decidir per fer un grau de turisme per conèixer aquest món des de dintre i poder fer una de les coses que més m’agrada. Viatjar i organitzar viatges.