Data de sortida

15 de maig

Durada:

14 dies

Tipus de viatge:

Acompanyat

DESCRIPCIÓ

Descobreix les Meravelles de Vietnam i Cambodja: Un Viatge Inoblidable a l’Ànima de l’Àsia!

Benvingut a una jornada d’aventura i descobriment que combina la riquesa cultural, la bellesa natural i l’espiritualitat d’aquesta regió fascinant.

ITINERARI

A l’hora acordada, trasllat des del Museu de Badalona cap a l’aeroport de Barcelona, tràmits de facturació per a agafar el vol cap a Hanoi. Farem una escala a Istanbul. Nit a bord.

Arribada a Hanoi. Tràmits d’immigració i assistència amb guia de parla hispana. Trasllat al centre de Hanoi, capital del país, amb milers d’anys d’història; ciutat de llacs, avingudes i parcs. Sopar i allotjament a l’hotel.

Esmorzar. Sortida per a visitar els llocs històrics més famosos de la ciutat de Hanoi: El Mausoleu d’Ho Chi Minh (per fora),”la casa sobre la columna” i la Pagoda d’un sol Pilar. Continuarem la visita en el Temple de la Literatura. Dinar en un restaurant i a continuació ens traslladem a la presó-museu Hoa Lo, més coneguda com “El Hilton”. Continuem amb un passeig pel Barri Antic on visitarem el Temple de Ngoc Son, situat al llac Hoan Kiemi i farem un passeig a peu d’orientació pel centre de la ciutat. Al vespre, assistirem a un Espectacle de Teatre de les titelles en l’aigua, un remarcable espectacle artístic particular de Vietnam. Temps lliure. Sopar i allotjament.

Esmorzar. Sortida per carretera cap a la Badia de Halong en un trajecte a través de les riques terres agrícoles del delta del riu “Rojo” i el paisatge de camps d’arròs i búfals d’aigua, exemple de la vida rural i tradicional de Vietnam. Arribada a Halong. Embarcarem per fer un creuer per la badia, navegant entre illots coberts de vegetació: Illa Dong, Illa Gachoi i Illa Hoa Cuong. Dinar a bord. Pararem a visitar una de les coves més boniques. Sopar i allotjament a bord.

Aquells qui els agradi matinar, podran participar en la demostració de Taichi en el pont superior. Se servirà després un esplèndid brunch i tot això continuant amb la navegació a través del miler d’illes i illots i visitant les més importants. Sobre les 10h30-11h00 desembarcament i retorn per carretera cap a Hanoi. Dinar. Trasllat a l’aeroport de Hanoi per prendre vol amb destinació Danang. Arribada i trasllat directe a l’hotel. Sopar i allotjament.

Esmorzar. Sortida per la visita de la ciutat d’Hoi An. Passeig pel centre de la ciutat antiga per visitar les tradicionals llars dels comerciants, el Pont japonès, el temple xinès Phuc Kien i el Museu d’història de la ciutat “Sa Huynh”. Dinar en un restaurant local i tarda lliure per passejar pel colorit mercat del centre o realitzar compres. Sopar i allotjament a l’hotel.

Esmorzar. Trasllat per carretera a Hue, on hi dinarem. Comencem la visita del remarcable llegat de la dinastia imperial Nguyen, amb els tretze enormes complexos de tombes, les verdes planes i terrenys al voltant de Hue. Cada complex ofereix un tema arquitectònic. Visitarem les dues preferides: les tombes de Khai Dinh i el Mausoleu Tu Duc. Sopar i allotjament.

Esmorzar. Sortida amb barca pel tranquil Riu del Perfum fins a arribar a la Pagoda Thien Mu, de set pisos a la vora del riu i després visita de la Ciutadella Imperial. Dinar en un restaurant. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Ho Chi Minh. A la seva arribada, recepció i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Esmorzar. Sortida per fer la visita panoràmica, on passarem pel centre de la ciutat i visitarem la plaça de “La Commune de París”. Realitzarem un passeig des de l’Ajuntament d’arquitectura colonial fins a l’Òpera House a través de l’important carrer comercial Dong Khoi. Dinar en un restaurant local i a la tarda visita de Chinatown i el mercat local de Binh Tay. Sopar i allotjament a l’hotel.

Esmorzar. Sortida cap a l’espectacular Delta del Mekong. El delta es troba a unes dues hores per carretera de Ho Ci Minh. Una vegada a Ben Tre, prendrem un vaixell que ens portarà a través dels estrets canals, envoltats d’una densa vegetació fins al cor del Delta. És un món completament diferent on la vida es desenvolupa al voltant del riu. Al llarg del dia podrem degustar molts d’aquests productes locals, com a fruites exòtiques i autòctones conreades en els horts del Delta. Tornada a la riba realitzant un passeig amb un “Xe Loi” – vehicle típic en la zona i posteriorment prenent una embarcació a rem. Dinarem en un restaurant local. Retorn a Ho Chi Minh. Sopar i allotjament.

Esmorzar. Trasllat per a visitar els túnels de Cu Chi, situats a 70 km al nord-oest de Ho Chi Minh. Aquesta és una ciutat subterrània, amb sales d’estar, cuines, magatzems, armeries, hospitals, i centre de comandament. Durant la Guerra contra els Estats Units, tota la zona de Cu Chi va ser declarada un dels camps de batalla i va ser fortament bombardejada. Retorn a Saigon. Dinar en un restaurant local. Trasllat a l’aeroport de Saigon per agafar vol directe a Siem Reap. Sopar i allotjament.

Esmorzar. Sortida per visitar AngkorThom. Sortida en Tuk – Tuk (un tipus de moto-carro molt típic a Cambodja) cap a la porta sud de recinte. Dinar en un restaurant i a la tarda trasllat en bus per visitar el més famós de tots els temples: AngkorWat, establert com a patrimoni Mundial per la UNESCO. Les conegudes cinc torres representen els 5 cims de Meru. Veurem la posta de sol des d’AngkorWat. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

PREUS

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE: 3.600€

 • Taxes: 325 €
 • Visat Cambodja: 30$ (pagament en destí)
 • Suplement hab. Ind.: 475 €

SERVEIS INCLOSOS:

 • Vols amb facturació d’una maleta.
 • Hotels de 4* Sup. Cèntrics.
 • Pensió Completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant des de Badalona durant tot el viatge.
 • Autocar privat pel nostre grup.
 • Guies locals de parla castellana.
 • Entrades dels monuments que es visiten.
 • Assegurança de viatge i anul·lació.

MÉS INFORMACIÓ

IMPORTANT

 • En el moment de fer la reserva s’haurà de donar una paga i senyal de 300 € per persona.ç
 • El pagament de la resta caldrà fer-lo trenta dies abans de la sortida.
 • Heu de tenir el passaport amb data de caducitat de més de sis mesos.
 • Viatge acompanyat des de casa amb un màxim de 25/30 persones.

PROPINES

Les propines són un costum establert al sector del turisme, sempre voluntari.

Nosaltres aconsellem preveure 80€ per persona, 30 per al xofer i 50 per al guia. Per altres serveis consultar.

ANUL·LACIONS

Condicions d’anul·lació sobre el preu publicat segons l’anticipació amb la qual es produeixi la cancel·lació.

 • Entre 31 i 45 dies abans de la sortida 25%.
 • Entre 21 i 30 dies abans de la sortida 50%.
 • 100% en els últims 20 dies abans de la sortida.

Les conseqüències de cancel·lació en cas d’exigències econòmiques en determinats proveïdors es repercutiran sobre el client en qualsevol cas